divendres, 9 de març de 2012

Corpus de la Cuina Catalana: Patrimoni premiat


La Cuina Catalana és la primera que va ser recollida en un receptari escrit, ja fa uns segles, i des de fa uns anys, i de esforços sumats, es recullen totes les receptes en el Corpus de la Cuina Catalana

Ara toca demanar que la nostra cuina sigui Patrimoni de l'Humanitat a l'Unesco, i mentrestant, aquest recull de receptes ha estat premiat amb el guardó al millor llibre del món 2011 en la modalitat de cuina mediterrània dels prestigiosos Gourmand World Cookbooks Awards. La cerimònia va tenir lloc ahir a París i va rebre el guardó Pepa Aymamí, directora de la Fundació Institut Català de la Cuina i del projecte. El ‘Corpus del patrimoni culinari català’ inclou 1136 receptes de la gastronomia catalana. 
Els Gourmand World Cookbooks Awards premien els millors llibres de cuina i begudes publicats arreu del món.

1 comentari:

  1. Un gran receptari de la cuina de casa nostra, el meu pare me'l va regalar aquest nadal, molt recomanable!

    Salut.

    ResponElimina

 
Wine Blogger