dissabte, 22 de juny de 2019

Preparats per la revetlla de Sant Joan?

Aquest any molts de nosaltres tenim tres dies en aquesta festa que molts cops cau a mitja setmana,i aixòha fet que el Priorat com molts altres indrets de la Costa Daurada s'hagin omplert de gent que busca aquest petit recés per agafar energies i aguantar fins al'estiu.

Doncs bé, per aquesta revetlla volem fer-vos unes recomanacions, i per començar, qué tal un vi blanc?

Us proposem el Mas deles Valls 2017 blanc, un joguet elaborat pel Celler Devinssi amb Pedro Ximenis i de producció molt limitada. Un vi amb un nas molt expressiú,una mica mentider, doncs esperes trobar dolçor i no, trobem un vi amb frescor i sec.


Abans de les coques i de començar la belleruca menjarem una mica, no? Doncs que tal el Billo 2017 del Blai Ferrer? Parlem d'un Priorat jove, però amb estructura i fruita.

I arribats al moment de les coques, us proposem un cava, concretament el Josep Foraster rosat Trepat del celler  homònim,un cava amb una bombolla elegant i amb el punt just de dolçor, doncs es tracta d'un cava brut.

Però si sou més de dolços, que tal l'Ètim Verema Tardana blanc de l'Agrícola Falset-Marçà?


BONA REVETLLA!!!!!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger