dilluns, 24 de juny de 2019

Avui tastem Mas de les Valls 2014

Si bé és veritat que l'anyada que trobem actualment al mercat és la 2017, avui, en un atac de nostàlgia, hemobert una ampolla de l'anyada 2014 d'aquest vi del Celler Devinssi de Gratallops.


EL Mas de les Valls 2014 és un vi elaborat amb garnatxa negra, carinyena i cabernet sauvignon.  Fermentació en tines d’acer inoxidable amb una maceració d'entre 20 i 25 dies. Criança en bótes de roure francès i americà de 225 litres durant 12 mesos.

Color vermell cirera intens amb tons violacis molt vius.

En nas dona aromes a cirera, violetes i altres tocs florals, vainilla i tocs de fusta molt ben integrats. 

En boca és lleuger, amb certa acidesa i tocs de sobremaduració i balsàmics en el retronasal, siguent persistent i de tanins folça amables.

Un Priorat amable i una bona tria per aquells que s'acosten a la nostra terra i fugen d'estringències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger