dimarts, 7 d’agost de 2018

Avui tastem Morlanda Blanc 2016

De vegades, els prejudicis poden trair-te, i molts cops es pensa que les grans marques que també fan vins de lineal no poden fer bons vins, i avui tastem un vi del celler de Freixenet al Priorat que tomba molts d'aquest prejudicis tants cops tant injusts.


El raïm va ser veremat a mà i transportada en petites caixes de 16 quilograms fins al celler; Després de ser derrapat i lleugerament rebregada es va premsar, seleccionant només les primeres per a l'elaboració del Morlanda Blanc.

De color groc palla, pàl·lid i brillant. Amb marcades notes de fruita blanca i préssec; també s'aprecien lleugers tocs minerals i de fonoll. Amb una criança suau en bóta, dona les aromes de fusta fresca que s'integren perfectament per deixar que s'expressin totes les aromes fruiters. En boca és untuós,  secant, estructurat, equilibrat i persistent, encara que en aquesta anyada té un pel menys d'acidesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger