dimarts, 23 d’octubre de 2012

Tastos i maridatges

Hi ha una part de la nostra feina que ens agrada molt de fer, i és parlar del territori, dels nostres vins, dels seus productors, i aquest mes d'Octubre ha començat amb una serie de tastos i maridatges pels nostres clients.

Aquest dissabte un tast al Restaurant Piró de quatre vins amb tot un assortiment de tapes i tastets, que representen en bona part la nostra filosofia de compromís amb el territori, tant a nivell enològic, com a nivell gastronòmic i paisatgístic.
  • Petit Genesi 2010 (DO Montsant)
    • Lionesa de rostit de vi ranci Arrels 30 anys
    • Patata emmascarada amb tomaca al pesto
    • Escumes de bacallà
  • La Guinardera 2007 (DOQ Priorat)
    • Flam de bolets
    • Cargols dolços i picants
    • Tripa amb cigrons
  • Les Clivelles de Torroja 2010 (DOQ Priorat)
    • Escudella barrejada
    • Fesols amb xoriç picant
  • Gratavinum 2 Pi R  (DOQ Priorat) 
    • Assortiment de Formatges
Aquest proper diumenge, ens visita un grup al que els hem preparat:
  • Ruta per diferents vinyes de Gratallops per poder explicar a peu de vinya els diferents tipus de plantació, varietats i maneres de portar les vinyes.

  • Visita al Celler Balaguer i Cabré on veurem com treballen els petits cellers de la DOQ Priorat i farem un repàs per la història de la comarca.
  • Tast amb els següents vins DOQ Priorat:
    • Rotllan Torra 2007
    • Argeles 2008
    • Mirador 2009
    • La Guinardera 2007 
    • Les Clivelles de Torroja 2010
  • Dinar al Restaurant Piró 
I la setmana següent un altre dinar de maridatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger