divendres, 11 de maig del 2012

Celler Can Pujol

Ja sé que no és gaire normal que parli d'una botiga de vins, però Celler Can Pujol de Vilanova i la Geltrú no és una botiga qualsevol.
Per motius profesionals , un dia vaig anar a petar a aquesta botiga de Vilanona i la Geltrú, i allí vaig conèixer el Jaume Pujol, propietari i enòleg que elabora els vins del celler que hi ha a la mateixa botiga. Realment es tracta d'un enamorat del vi i de tot el que l'envolta, i és clar, com no podia ser d'altra manera, ens varem fer amics en un tres i no res.

El Jaume va ensenyar-me les caves on elaboren els caves Torrents Carbó, uns caves elegants, amb un carboni molt ben integrat i que fugen d'allò comercial, amb una clara aposta per la qualitat.
Destacaré el Cava Blau  Brut Gran Reserva un cava fresc, ple de matisos, d'un color daurat palla, amb una bombolla fina que ens anuncia un carboni molt ben integrat, que juntament amb l'acidesa el fan un cava llaminer, tot i la seva criança de més de 48 mesos en rima.
No us podeu perdre la visita al celler, i potser, i nomès potser, us parlaran un brandy casolà que feia el pare del Jaume,  i que és d'aquelles joies perdudes que ja no trobarem mai més. 
Felicitats per la feina que feu al servei del món del vi!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger