diumenge, 15 d’abril del 2012

Pazzo Collina

Aquesta Setmana Santa he tingut el gust de descobrir vins de zones que no tenia gens tastades, i una de les sorpreses va ser aquest vi d'edició limitada, i del que no he trobat cap tipus d'informació, tret de la que el mateix productor em va donar al regalar-me l'ampolla, després d'una estona tastant vins a la botiga i al celler.
Es tracta d'un vi d'Oregon, als Estats Units, i és un monovarietal de Cabernet Sauvignon, del que per desgracia no tinc fotografia, doncs ens la varem veure a casa del meu cosí Josep Enric, i tots xerrant se'm va passar.
D'entrada estava molt tancat, i poc a poc el pebrot va anar apareixent, per després quedar-se en segon pla i donar pas a una fruita madura molt i molt interessant. Es notava que, tal i com em va comentar el productor, al igual que fem nosaltres, les botes són de roure francès, però sempre de segon vi, mai noves.
En boca sedós, fresc, amb prou acidesa per donar-li més vida, però a punt per ser begut. Al igual que amb el Pomum, no sé fins a quin punt es reflexa la zona, doncs la desconec, però es tracta d'un vi molt i molt interessant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger