dilluns, 21 de maig de 2012

Un passeig pel Garraf

És així com es pot definir aquest vi experimental que segurament veurà la llum en la propera collita, i que el meu bon amic Jordi Valls va donar-me l'oportunitat de provar.
El Jordi, des de la Finca Valldosera, ( els vins a la pàgina no estan gaire actualitzats), ha creat aquest blanc de Subirat Parent amb fermentació i criança en botes.
De color daurat lleugerament palla i brillant, es destapa ràpidament amb aromes a flors, atzavara, plantes aromàtiques com el timó i el romer, i quasi que m'atreviria a dir que s'hi troba el margalló que tant identifica la zona del Garraf. Molt mineral, però sense carregar.
En boca és glicèric, fresc, amb una acidesa molt bona, i per trobar-li algun defecte, us diré que és un pel curt en boca, però això el nostre amic ho té controlat, i era part de l'experiment. Però, ppspssssss!!! No ho digueu a ningú.
Felicitats per la bona feina que fas, Jordi!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger