dilluns, 28 de febrer del 2011

Enoturisme,sí, però fem-ho bé!

Cada cop és més la gent que dedica una part del seu lleure a visitar zones vinícoles, i és aquí on entra el saber fer de cadascun per tal de enamorar els nostres visitants.
Cada cop hi ha més oferta d'aquesta mena a la nostra comarca, on a més tenim el privilegi de tenir dues DO's de prestigi, i la DOP Siurana. Així un es pot plantejar un cap de setmana amb visita a algun dels cellers DOQ Priorat, un celler DO Montsant i un molí d'oli de la DOP Siurana, fent tast en algun establiment i complementant aquesta oferta amb menjars en algun dels molts restaurant i allotjament en un hotel, fonda o cada de pagès.
Això permet fer aquestes activitats amb pressupostos molt diferents, i ajustats a les necessitats de cada un d'aquests intrèpids exploradors del vi.
Adjunto algunes adreces que us poden ajudar a planificar aquesta escapada:



2 comentaris:

  1. Penso però, que organitzar-ho, ha de ser força dificil... Segur que a molts ens agradaria trobar-ho ja "preparat"... però clar.. quan ho trobes "preparat", tens por de que sigui com un viatge organitzat.. i quan llegeixes (exemples d'altres comarques), el reclam "niños gratis", ja venen ganes de fugir...
    En resum... que vull dir que a molts, agradaria trobar "kits" preparats, però amb dignitat, però sense caure tampoc en la 'pijeria tonta'.

    ResponElimina
  2. Penso que s'ha de mirar una mica en funció de les necesitats de cada grup. Per exemple, nosaltes fem els tatos i maridatges en funció dels coneixemnt del grup, coordinant-ho amb visits a cellers i vinyes de fom guida, però fugint del "trenet turístic", i enfm forces i amb molt bona aceptació.

    ResponElimina

 
Wine Blogger