diumenge, 18 d’octubre del 2009

Sopar de Maridatge al Restaurant Piró

Ahir dia 17.10.2009 varem organitzar un sopar de maridatge al restaurant Piró per un club de vins de Màlaga. Es tracta d'un club on la majoria dels socis són d'origen anglès i que estaven al Priorat per visitar alguns cellers i coneixer la zona.

El Sopar va consistir en:

1) Assortiment de plats per compartir:
Enciam amb Romesco.
Torrades amb escalivada.
Alberginies facides.
Fabes a la catalana.
Aquests entrants es van acompanyar primer d'un Brunus Rosat 2008, com a vi de benvinguda i després amb un Nelin 2007 decantat al moment. Primer buscan la frecor i fruita que acompanyava la lleugeresa dels dos primers, i després amb la complexitat de Nelin, mostrant com pot maridar des d'un plat de carn fins a una cassola a l'antiga.
2) De segon es van servir següents plats:
Mandonguilles amb sanfaina.
Truita amb suc.
Fricandó de vedella.
Els vins en aquesta ocasió van ser un Manyetes del 2005, on es va fer palès que vol dir la parauna terroir, sense decantar, per tal de mostrar tots els matissos d'evolució en copa, i després Prior Pons del 2005, que es va decantar uns minuts abans.
3) Els postres varen ser:
Crema de llimona.
Mel i Mató.
Crema catalana.
En el moment del postre es va continuar amb els vins els mateixos vins, buscant els tocs de vainilla i cacao de Prior Pons i la mel i fruita tropical de Nelin, i d'altres components in contrastos.
Va ser fantàstic, i el club de vins va felicitar-nos per la tria tant de les menges com dels vins, dient que en aquell sopar havien entès el nostre territori i els nostres vins.
Moltes gràcies i fins la propera!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger