diumenge, 20 de setembre de 2009

Sopar a Barcelona

Ahir a varem sortir a Barcelona. El restaurant no és important, aquest apunt vol ser una reflexió en veu alta sobre les cartes de vins a la capital de Catalunya.
Normalment defujo triar el vi, i paso aquesta responsabilitat a algun altre dels començals, però ahir em van passar la carta i va arribar el fatídic moment. Comencem per preguntar als altres que s'estimen més, un blanc, un rosat, un negre o un escumós. Ja decidit que volien un negre vaig repassar la carta, i varem estar de sort, de entre els 25 vins negres hi havia 3 vins catalans: Un Priorat, un Montsant i un Empordà. Finalment ens varem veure dues ampolles de Vessants 2005, fruita i amb el caracter propi dels vins de Capafons-Ossó.
Realment, mentre a les cartes dels restaurants de Catalunya hi hagi més vins de fora que d'aquí, tenim la batalla perduda. No diré que no hi pugui haver un 20% o un 30%, de vins Espanyol, Francesos o d'altres països, però moltes vegades la gent veu els vins de sempre perquè no hi ha altra oferta.
Per cert, el sopar estava molt bo!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger