dimarts, 19 de març de 2013

El Piró: Taverna per un dia

Aquesta Setmana Santa em volgut fer una cosa diferent al Restaurant Piró. Voliem oferir vins per copes i alguna cosa que menjar, però que fos quelcom més informal, res a veure amb els dos "Tast & Tapes" que havíem fet fa un any. I va ser llavors quan varem pensar en oferir tapes i canviar-li la cara per un dia a la nostra cuina, com si es tractés d'un bar de vins, d'una taverna. Així, el proper Divendres Sant, a partir de les 20:30, el Restaurant Piró es convertirà en la Taverna Via Crucis.
Ho hem plantejat amb dues fórmules que permeten degustar 2 o 4 vins, i amb un bon assortiment de tapes.
Els Vins:
  • Anexe Vinyes Velles de Samsó 2012: La novetat del Celler Cedó Anguera que està fent furor.
  • Petit Genesi 2011: El Montsant  més amable de vinyes d'entre 20 i 40 anys de Vermunver.
  • Ruella 2008: Monovarietal de Garnatxa de Gratallops de 450 m. d'alçada orientació NW.
  • Destrankis 2010: EL més tremendo dels vins del Celler Aixalà Alcait.
  • La Guinardera 2009: Nova anyada de la Garnatxa de Gratallops de 250 m. d'alçada orientació S.
  • Font de la Figuera 2008: Un dels grans vins de Gratallops de la mà de Christopher Cannan.
  • Les Terrasses 2009: Un concepte posat en una ampolla per l'Alvaro Palacios
  • 2 Pi R 2008: Un gran desconegut. El vi rodó.
  • Mas del Compte Blanc: Un clàssic dels blancs del Priorat.
  • Closa Batllet Blanc 2008: Escanyavelles i garnatxa amb una producció de 800 ampolles.
  • Nelin 2009: El blanc més conegut del Priorat. Una obra mestra del René Barbier.
  • Abracadabra 2011: Màgia desconeguda amb nomes 900 ampolles.
  • Celler Cecilio Blanc 2011: Garnatxa blanca del primer celler inscrit a la DOQ Priorat.
  • Les Brugueres 2012: Garnatxa blanca d'Scala Dei. Fruita, frescor i elegància.
Les places són limitades, i podeu fer la reserva via email a balja03@gmail.com.
Adjunto el cartell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger