El Clàssic
Qui més qui menys coneix el sistema manual de buit, amb l'avantatge que tenim taps per moltes ampolles, però això si no és que obrim moltes ampolles a l'hora, cosa que a casa és força estrany, no és gaire útil. Però, he trobat aquest, que és el mateix, però automàtic, i que és força xulo. (best wine preserver)
La Curiositat
Basat en el pes de cada gas, existeix aquest spray, que desplaça l'oxigen, i que ens permet mantenir el vi uns 4 o 5 dies.
Pel realment aficionat
Existeixen sistemes de buit amb temperatura controlada molt més sofisticats com per exemple el SOWINE.
Dels sistemes professionals ja no en parlem, total, quan obro una ampolla de vi, i s'acaba el dinar o sopar, el millor és ser sostenible i dur-la al contenidor groc, buida, evidentment.
Doncs per mi que visc sol de dilluns a divendres... i més ara que tinc el meu fill a Oslo, no em queda més remei que utilitzar estris d'aquests... tot i que de moment faig servir els més bàsics... L'últim ja es temptador.. però imagino que el preu deu ser elevat...
ResponElimina