dissabte, 11 de desembre de 2010

Hisenda posa pals a la exportació

És sabut que quan exportem vins des dels cellers, hem de fer un dipòsit d'un 1% del valor de les ventes a la Hisenda pública, i tothom ho fa i punt. Però l'Hisenda Pública d'aquest país que és Espanya, en una mostra més de l'afany recaptatori que té el Gobierno Español, aquest any s'ha tret una nova llei de la butxaca, i continua essent un 1%, però amb un mínim de 1000 €, el que implica que els cellers que exporten per un valor inferior a 100.000 €, han de deposítar 1000 €. 
Aquesta mesura només afecta a cellers petits, i mostra un altre cop la mala fe dels legisladors, donat que parlem de la majoria de cellers d'Espanya. Penseu per un moment quants cellers del Priorat, Montsant, Conca de Barberà, Empordà, Costers del Segre, Terra alta, Penedès, o altres DO's exporten per un valor tal.
Com sempre a pagar i callar, oi?  

1 comentari:

  1. Sol em ve una paraula al cap, LAMENTABLE.
    Jaume Prim

    ResponElimina

 
Wine Blogger