diumenge, 10 de gener del 2010

Etiquetes: Episodi 4 Arbres

Continuant amb el tema vegetal, en aquest apunt em centraré en arbres.

Laurel

Laurel és la traducció de Glorian, que és el cognom de la Dafne, i aquest és el seu segon vi, que fa uns anys tenia l'etiqueta que segueix:


Aquest vi era més madur, amb més gust a confitures i fruita roja, i a partir del 2003 aquesta etiqueta va canviar, com va canviar el vi. Ara el vi és com la seva etiqueta, amb tocs més verds i mentolats:

Abellars

Aquest vi de prop de Cornudella, i de producció molt limitada té un arbre en la seva etiqueta. Un vi amb frescor, però amb una mineralitat molt marcada.

Bru Martinet

Aquest vi fa de la palmera de Mas Martinet la seva insignia, i a continuació poso l'antiga etiqueta i la que porta els darrers anys. Un vi fàcil i molt recomanable qualitat preu.


Melis

Aquest vi de Torroja, del que ja he parlat en altres apunts, fa del nom d'aquest arbre el seu nom, i marca amb un detall vegetal en daurat l'etiqueta.

Font de la Figuera

Christopher Cannan té en el seu benjamí la figuera que hi ha a la seva finca com element principal de l'etiqueta. Em queden 5 ampolles del 2003 que són fores de serie.

Clos Cypres

Aquest vi de Bellmunt és una bona mostra dels vins de petit celler d'aquest vila. Garnatxes i Carinyenes, amb un toc de Cabernet Sauvignon.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger