Nita (DOQ Priorat)
La Meritxell ja fa uns anys que elabora aquest vi, que a més és recomana veure en els dies de flor, seguin els preceptes biodinàmics, per tal de potenciar-ne les seves virtuts. Normalment és un vi que necessita obrir-se uns 5 minuts abans, i ens mostra la fruita amb una personalitat de la zona ben marcada.
Terram (DOQ Priorat)
Ja he comentat aquest vi en un altre apunt del blog.
Camins del Priorat (DOQ Priorat)
La darrera creació del celler Alvaro Palacios denota frescor tant en l'etiqueta florejada com en el vi en si mateix.
Flor de Primavera (DO Montsant)
Segurament el vi Kosher més conegut del país. Un vi que mostra fruita i frescor, un vi amb el toc i la personalitat del Celler de Capçanes.
Mas Collet (DO Montsant)
Un dels vins del Celler de Capçanes, i ja n'anomenem dos, que resulta afruitat i fresc, i que pot ser una bona opció per un sopar informal. Fàcil, però ben fet.
Coca i Fito (DO Montsant)
El Toni Coca és un dels enòlegs més prolífics del moment, i en aquest Montsant ha posat tota la fruita i frescor que mostra l'etiqueta, plena de floretes, com anunciant el que ens trobarem en obrir l'ampolla.
Jaspi (DO Montsant)
Del mateix celler que l'anterior.
Flor d'Englora (DO Montsant)
Aquesta part de la DO Montsant treu facilment la frescor que li dona l'altitud, i en aquet vi es veu clarament
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada