dimecres, 21 d’abril del 2021

Avui tastem Aretheal Colls de Porrera

Jaus vàrem parlar del Aretheal blanc,però avui us parlem una petita edició de només 661 ampolles del negre sense criança en fusta que elabora el Marc Aguiló de la seva finca als Colls de Porrera.


Trobem un vi d'un color violaci i aroma que convida a tastar-lo, sabent que trobarem quelcom diferent del que mostren molts vins de la DOQ Priorat. En un moment en el que el Priorat està, cada dia més,, dibuixant aquest mosaic que l'estandardització imposada pels crítics havia desdibuixat, sempre és un plaer tastar coses noves.


Garnatxa i Carinyena, amb poca estracció, fruita i flors en nas, amb una mineralitat subtil, amb una entrada fresca i lleugera en boca, amb tanins agradables i persistència. Un gust de vi, que convida a veure una altra copa i que pot acompanyar un gran ventall de plats, fent-ne un molt bon comodí gastronòmic.

Felicitats, bona feina!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger