diumenge, 24 d’abril del 2011

Tast & Tapes: Agraïments

Finalment, ahir a la nit, varem fer el primer dels dos Tast & Tapes que tenim programats per aquest mes, i una hora abans, aquest és l'aspecte de l'altell del Restaurant Piró, amb totes les copes preparades, mentre a la cuina, s'acabava de preparar tot per servir  les tapes.



Els clients que varen assistir a aquesta sessió de vins i tapes van fer molta conxorxa, i la veritat és que ens ho varem passar molt bé, i tal i com volíem, les tapes van agradar molt, i els vins varem provocar el debat que buscàvem, que ens va dur a parlar de la vinya, el terrer, les diferents maneres d'elaborar que hi ha actualment al Priorat, els tipus de tap que es fan servir, les varietats de raïm, els tipus de botes de roures, etc...
Moltes gràcies al que vareu venir, i també moltes gràcies a les més de 30 persones a les que no varem poder dir que sí.

2 comentaris:

  1. El tast del dissabte va estar molt bé perque la gent va entrar en debat sobre els diferenst estils de vi que varem provar. Hi va haver estones en que no gosava interrompre'ls per presentar el següent vi o tapa, semblava que es coneixien de tota la vida.

    ResponElimina

 
Wine Blogger