dissabte, 23 d’abril del 2011

III Tast "Carinyenes a Porrera"

L’associació Cellers de Porrera, formada pels 18 cellers de Porrera, organitza la tercera edició del tast “Carinyenes a Porrera” que es celebrarà el dia divendres 29 d’abril de 2011 a les 20:00 hores al restaurant “lo Teatret” de Porrera, durant el mateix es servirà un sopar elaborat pel mateix restaurant.
Els cellers de Porrera mostren les millors Carinyenes de la collita 2009 en un tast irrepetible, donat que, dels vins tastats només uns quants es troben al mercat en limitadíssimes produccions, la majoria son mostres de les Carinyenes que després s’ensamblaran amb els millors vins dels cellers i que han estat embotellats especialment per aquest tast.
Una gran ocasió per Descobrir el caràcter de la Carinyena profundament arrelada i adaptada al nostre sòl de “Llicorella”, de vinyes velles de baixa producció, situada en diferents ubicacions i microclimes de la rica orografia de Porrera.
Durant aquest acte també es podran tastar els vins d’Albariño del celler convidat: ZARATE (Rias Baixas).
El preu del tast més el sopar és de 50 euros, les places són limitades, és imprescindible reservar, informació i venda anticipada a info@cellersdeporrera.com o trucant al 977 828233 (a hores d’oficina) preguntar por Dic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger