divendres, 26 de novembre de 2010

Estrelles Michelin

Avui han plogut estrelles,  i molts restaurants han vist com es premiava la seva feina, que sempre és d'agrair. Per altra banda, restaurants de tota la vida com l'Hispania o el anomenat Àbac, han perdut una estrella.
El cas de l'Hispania és curiós, perquè la cuina que fan és la que han fet tota la vida, i la clientela d'aquest restaurant continua essent fidel i gaudint de la seva cuina de tradicional.
De l'altre cas quasi millor no dir res, li treuen una estrella a un restaurant que en tenia dues, i que ha canviat el cuiner, no sense polèmica.
De tota manera, i sense treure mèrit als restaurants que tenen unes més que merescudes estrelles, el que si convida és a reflexionar cap a on va la cuina, i si hi ha un arquetipus de restaurant estrella Michelin.
Felicitats als estelats, i els que no, recordeu aquella màxima que la millor estrella te la donen els clients dia a dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger