diumenge, 5 de setembre del 2021

Avui tastem el Vessants

Bé, avui, si us hi fixeu, no he posat anyada del vi que tastem, i és que el vi que tastem avui no és un vi d'anyada, tastem un vi en el que s'ha fet un cupatge de vi de tres anyades diferents. Sí, ja se que molts de vosaltres, com jo mateix, us pregunteu si això es pot fer, i la resposta és .

Merlot del 2014, Garnatxa i Syrah del 2015 i Cabernet Sauvignon del 2016 és el cupatge màgic d'aquesta petita joia de Cellers Capafons-Ossó que elabora al seu celler de la DO Montsant. Parlem del mateix cupatge amb el que s'havia elaborat fins ara, però llavors era només amb raïm de la mateixa anyada, i ara toca jugar-

Tenim davant un vi de capa mitjana alta, amb un ribet entre violeta i ataronjat, que en nas merloteja molt, amb lleus tocs oxidatius que segurament venen de la garnatxa. Després apareix un caràcter més vegetal, que va desde el sarment a plantes mediterrànies.

En boca és un vi amb molt bona entrada, amb tanins marcats, però sense astringències i amb força longitud, cosa que acompanyat per una acidesa molt ben trobada el fan prou fresc i fan que no sigui massa alcohòlic.

Un vi per descobrir, sense cap mena de dubte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger