dissabte, 24 de juliol del 2021

Avui tastem Mas Picosa Blanc de Negres

Es estiu, fa calor i "de noche todos los gatos son pardos". Sempre resulta un xoc, per la gent que comença en això del vi, descobrir que hi ha vins blancs que s'elaboren vinificant varietats negres, i avui us volem presentar un "blanc de negres" elaborat per la Cooperativa de Capçanes a partir de garnatxa negra i garnatxa roja.

El nas no enganya, i podem identificar la garnatxa en nas immediatament, però fins aquí arriba el previsible, i ens trobem un vi gens pesat ni en nas ni en boca, amb préssec i pera,  i un toc vegetal en nas que el fan molt atractiu. 

Amb una bona entrada en boca, sense astringències, amb molt bona acidesa i persistent en boca, però sense pes i amb  un tast mig i frontal.

Nois, estem davant una molt bona opció per aquests dies d'estiu, ja sigui per prendre en una terrassa al capvespre o per prendre amb una fideuà, paella o marisc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger