diumenge, 4 d’agost de 2019

Gran èxit del Corretapes de Gratallops

Ahir va ser el dia,i a les nou van omplir-se els carrers de Gratallops de veins i visitants que van poder degustar les diferents ofertes gastronòmiques en format tapa que presentavem cadascun dels establiments de la nostra vila.


Abans però, les hores de feina que hi ha darrera d'aquest petit gran plat que és una taps,i en elnostre cas, hores de cocció i de preparació tant del contingut com de les tres salses que portava la nostra "Bomba de Calamar i Gamba a la Farigola amb Bany  Musselina".


Per acompanyar la nostra tapa, com no podia ser d'altre amnera, un vi,i donat que voliem fruita i frescor,però pensavemque un negre jove aniria millor que un blanc, vàrem triar el vi Anexe 2018 del Celler Cedó Anguera de La Serra l'Almos a la DO Montsant.


Quin plaer intercanviar amb alguns dels establiments tapes per poder acabar de fer la festa grossa i poder compartir aquest moment amb la gent del poble i amb visitants d'Holanda, Estats Units, França o Irlanda.



Apa, ja podem començar a pensar en l'any que ve!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger