Després de passar el dia a la nostra comarca, una bona manera d'acabr la festa pot ser degustant el que oferim els diferents establiments de la nostra vila:
- Cal Botera: Empanadilles variades amb un Xato de vi.
- Cellers de Gratallops: Pa de llet amb cóctel de Gambes, Pinya, Poma i Wasabi amb un quinto de cervesa.
- Clos Figueras: "Chicharrones" de Porc Ibèric amb crema de Fesol negre i Ceba encurtita en llima amb Xato de vi.
- Cal Llop: Àspic de Salmó flamat i verduretes amb Vinagreta de limona i mel amb Xato de vi.
- Slate Wine Bar: Lacon a la Gallega amb Patata i Ceba Caramelitzada amb Xato d'Albariño.
- Casal Flor de Maig: Patata Mascarada amb canya de Radeberger
- Cal Llens: Farceller de Festa Major amb Coctail de cava.
- Forn del Pi: Focaccia de Tomaquet, Ceba, Formatge Fresc i Anxova mab Salseta amb un quinto de cervesa.
- Bonviure: Bomba de Calamar i Gamba a la Farigola amb Bany Musselina amb Xato de vi.
Us hi esperem!!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada