dilluns, 29 de juliol del 2019

Avui tastem En Números Vermells Etiqueta Negra 2017 i 2015

En puntuals ocasions tenim l'oportunitat de tastar dos anyades del mateix vi, i encara menys,tenint el plaer de compartir-lo i comentar-lo amb la persona que hi ha darrera. Però avui, la Silvia Puig ha estat a casa nostra i aprofitant una estona de tranquilitat a la botiga, hem tastat dues anyades d'aquest vi de Carinyena i Garnatxa que tant bé defineix la seva manera d'entendre i treballar el Priorat.


Hem començat per l'anyada 2015, que és una explosió d'aromes, molt elegant i expresiu,amb un fons de cacao,fruita i fonoll. En boca trobem uns tanins afinats, amb major presencia al davant de la boca i amb molta frescor i bona acidèsa.

Tot seguit el 2017, que tot i no tenir tanta ampolla, també es mostra afinat, amb molta fruitai una boca molt fresca, de tanins rodons i més subtil que l'anterior, però amb un patró semblant d'exuberància,un lligam  comú.

Entre d'altres coses, ens agrada veure que algú que porta tant temps elaborant a la nostra comarca mostri una evolució que fa evident que aquesta terra, si t'atrapa, fa que cada cop siguis més com ella.

Tot un plaer, Silvia!!!! Gràcies per aquests vins!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger