dijous, 30 de maig del 2019

Ens visten els nostres amics de Noruega

Cam cada any, i ja en van 5, els nostres amics Brita i Øyvind han organitzat un viatge al Priorat, i com sempre, ha estat a les nostres mans preparar tots els detalls per fer d'aquesta visita una experiència única que faci que els nostres visitants s'enduguin una idea del que és la nostra comarca, la nostra gastronomia i els nostres vins.

Aquest any hem fet visita al celler Devinssi, de la mà del Jordi Ustrell, amb el seu saber fer i amb l'explicació de la seva filosofia, de com treballen i el tast dels Mas de les Valls blanc i negre i el seu Il·lia. Sempre és genial col·laborar amb aquest celler que sap molt bé com tenir cura del seus visitants.

També hem visitat el Celler Cesca Vicent, on l'Esther Domingo ha presentat un celler únic a Gratallops, on tots els vins surten de les vinyes de Mas d'en Corral, i un dels primers cellers en treballar en ecològic a la comarca. Allí van tastar l'Abad Domenech, el Cesca Vicent, Lo Piot i el blanc Lo Cabaler.

Obviament, també hem visitat el Celler Balaguer i Cabré, per tastar les garnatxes del ostre celler familiar: La Guinardera, Lluna Vella, Ruella i Cèrcol Daurat.

D'aquí he anat cap a Siurana, tot fent un recorregut per La Morera del Montsant, per gaudir de la inmensitat d'aquest paissatge que en breu prdria ser Patrimoni de la Humanitat.

Allí ens esperava la cuina del Restaurant els Tallers, on el Pau Escriu va sorprendre'ns amb tot un festival de gustos i sabors, que vàrem armonitzar amb els vins que des del Bonviure haviem seleccionat. Tot fantàstic, amb un servei a l'alçada dirigit per la Anais i el Max.

Qué vàrem menjar?
  • Snacks
    • Amb el Cal·ligrama Rosat 2018 del Celler Aixalà Alcait
  • Pink tomato with smoked cod and aioli foam
    •  Amb el nou blanc del Celler Balaguer i Cabré
  • Crayfish with oyster mushroom  spaghetti and its false pil-pil 
    • Nelin 2016 de Clos Mogador
  • Hake with beans "farm" and plankton marine 
    • L'Estaca 2016 de Trossos del Priorat
  • Iberian pork on corn and green apple 
    • Gratavinum GV5 
  • Cocoa mousse with peach and vanilla yogurt 
    • Les Clivelles Ranci Dolç del Celler Aixalà Alcait

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger