Els rovellons t'ocupen tota la nevera? Cada dia en menges i també en tens el congelador ple? Ja n'has fet en conserva i vols una solució? Pero la vols, ja?
La resposta és un paté de rovellons, una manera de preparar-los fàcil, una reducció d'espai dràstica i el que pot ser una solució per un dia que no vulgueu molta feina a l'hora de sopar.
Preparar-lo és molt fàcil, i només cal sofregir ceba i coure-hi els rovellons, amb una mica de sal i pebre, i després de deixar-ho refredar podeu passar-ho pel triturador de manera que us quedarà una textura semblant a la d'un paté. Si el voleu consumir en pocs dies no cal, però si llavors ho tanqueu en pots al bany maria.
Llavors, un vespre davant el foc a terra, amb unes torrades i una taula de formatges podeu acompanyar-ho amb el Carles Andreu Brut Reserva Rosat Barrica, del Celler Carles Andreu de Pira a la Conca de Barberà que ens donarà aquest punt especiat i de frescor que potenciarà els rovellons i amorosirà els formatges.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada