dilluns, 2 d’octubre del 2017

Per dignitat: 3 d'Octubre tanquem

Aquests darrers dies, al nostre pais, el Gobierno Español está duent a terme un setge que salta totes les fronteres democràtiques que pensavem que mai més veuriem: Llibertat de premsa, llibertat d'expresió, llibertat de reunió i dret al vot.
En aqueste linia i a conseqüència dels esdeveniments sorgits durant la jornada d’ahir, Bonviure se suma a l’Aturada General que tindrà lloc demà dimarts dia 3 d’Octubre com a expressió del rebuig de les actuacions policials violentes patides ahir diumenge durant la celebració del referèndum.

Los últimos días, en nuestro país, El Gobierno Español lleva a cabo un asedio que sobrepasa todas las fronteras democráticas que pensábamos que nunca más veríamos: Libertad de prensa, libertat de reunión, libertat de expresión y derecho a voto.
En esta linea y a tenr de los acontecimientos durante la jornada de ayer, Bonviure se suma al Paro General que tendrá lugar mañana miércoles 3 de Octubre  como expresión de rechazo a las actuaciones policiales violentas padecidas ayer durante la celebración del referéndum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger