diumenge, 29 de maig del 2016

Aliments Artesans Montserrat Rull

En l'afany de trobar productes de proximitat, el pare ha localitzat unes melmelades que són fora de la comú, però són fora de lo comú perquè són com han de ser, segons es feien i s'han fet tota la vida, i aquestes són les merlmelades d'elaboració artesana de Montserrat Rull.

Tot va començar l’any 1994 a  Alforja (Baix Camp), on una familia va decidir buscar alternatives al cultiu de l'avellana, el principal sostén de la pagesia de la zona.

Pels llèpols: albercoc

Se'ls va ocórrer que es podria expandir el cultiu del codonyer ja que era un arbre que en molt petita escala era present en totes les partides del terme i que resistia molt bé qualsevol excés de la climatologia: freds, calors, sequera...A més a més, el seu fruit, el codony, era molt fàcil d'elaborar -totes les àvies feien el codonyat, a casa-. I, encara, el més interessant de tot, era el preu que assolia al mercat.
Un clàssic: Gers i Mores

El juliol del 1995 obtingueren tots els permisos administratius i sanitaris i començaren l'aventura.

Premiada al 2016: Toronja amarga

Després de la bona acollida del codonyat, ampliaren l'activitat a l'elaboració de melmelades i de torrons artesans.


De vici: Melelada de Tomaca

Durant tots aquests anys han anat creixent a poc a poc, i la gamma de melmelades ha anat creixent, amb melmelades d'albercoc, taronja, taronja amarga, castanya, tomaca...

Un descobriment: Castanya

A Bonviure les tenim i no us les podeu deixar perdre!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger