diumenge, 24 d’agost del 2014

Nit de Vins de Torroja 2014


La Nit de Vins de Torroja del Priorat és un dels esdeveniments d'estiu que mai falta en la meva agenda. Una oportunitat per saludar bons amics i companys dels cellers d'aquest poble veí.

No es tracta de fer un anàlisi organolèptic dels vins dels diferents cellers que es presenten en un ambient lúdic, proper i festiu. Es tracta de compartir unes copes de vi amb amics, a l'hora que tot un poble treballa per fer marca Torroja i Priorat.

Dels vins, doncs diré que tot i conèixer la majoria, vaig tenir alguna que altra sorpresa agradable, a part de la confirmació del gran nivell dels vins que es presenten. Però d'això ja en parlarem més endavant, quan els tastem amb l'atenció que es mereixen.

Per altra banda, la DO Penedès va ser la convidada d'aquesta edició, i el celler Valldolina i el celler Pardas van mostrar el caràcter d'aquesta Denominació d'Origen, tant en blancs, amb un xarel·los de vinyes velles que ja coneixia, però que s'han de destacar, i amb uns negres que a més d'un van deixar descol·locat. Gran nivell tant dels vins com de la gent que els fan.

Només cap felicitar a la gent dels cellers de Torroja del Priorat per ser un POBLE, i per donar-nos aquesta oportunitat fantàstica de tastar-lo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger