dijous, 14 d’agost de 2014

Maridatge de Xocolata i Vins el dia 26


Sabeu qui és el Raúl Cegarra? 

És clar, és un mestre xocolater qe elabora vertaderes obres d'art per restaurants de primera linia i pels clients de la seva botiga a Taradell, el mateix lloc on té el taller.

Us agrada la xocolata? 

I tant!!!!

He fet mai un tast de xocolates i vins?

Ostres, això pot ser molt interessant.

Doncs aquest proper dia 26 d'agost, al Restaurant Piró de Gratallops fem un tast amb les següents estrelles convidades.

  • Xocolata Alto del Sol 65%:  Acompanyat amb Anexe Syrah 2013 (DO Montsant). 
  • Xocolata Caligo 69%:  Acompanyat amb Lluna Vella 2011 (DOQ Priotat). 
  • Xocolata Xoconuzco 68%:  Acompanyat amb Pardelasses 2011 (DOQ Priorat) 
  • Xocolata Kumabo:  Acompanyat amb Arrels 30 anys (DOQ Priorat). 


Per acabar, el nostre convidat ens sorprendrà amb unes postres especials amb una copa de cava.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger