dissabte, 3 de maig del 2014

Tast de Blancs

Ahir, vaig permetre'm el gust d'agafar-me unes hores lliures i assistir al Tast de Blancs que organitzen Vinateria Aguiló i Vins i Olis del Priorat al Castell del Vi.
Feia uns quants anys que no hi anava, en part per mandra, en part perque aquests dies vaig colgat de feina, però l'Enric i el Marc són dos bons amics, i aquest any havia de fer el gest d'anar-hi.
En general, el nivell cada cop és més alt, i tot i que molts dels blancs de la comarca els conec força bé, he de dir que vaig endur-me més d'una sorpresa agradable.
No diré aquest o aquell, doncs tot i que anava a tastar, no crec que sigui just opinar amb noms i cognoms en un tast tant informal, i on molts dels vins estan encara en bótes, dipòsit o recent embotellats, però si destacaria el blanc de Font de La Figuera del celler Clos Figueres, amb un registre d'aromes espectacular, i amb una frescor única.
Pel que fa als vins internacionals, molt destacable, a la vegada que sorprenent, l'escumós del 2010 de Charles Palmer. Del nivell dels grans Champagnes Francesos sense cap mena de dubte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger