dimecres, 23 d’octubre de 2013

Tast de vins oxidatius amb Josep Roca


Ahir, al Mas Marroch dels germans Roca, el Josep Roca va organitzar un tast obert de Vins Oxidatius de la Catalunya Nord i del Principat.
Interessant el fons cultural comú que ens caracteritza, i com la mateixa cultura s'expressa amb vins de Garnatxa negre, Garnatxa Blanca, Garnatxa Gris, Carinyena o Malvasia. També molt interessants els diferents mètodes d'elaboració, trobant vins que basen el seu procés en Sol i Serena sense gens de fusta, d'altres que es basen en un pas per bòta lleu, i d'altres, com els Rancis d'Arrels del Priorat que treballen amb un sistema de soleres de 30, 60 i 100 anys.
Representatius els vins de Domaine La Rectorie, Coop. de Banyuls, Domaine La Tous Vielle, entre d'altres.

3 comentaris:

  1. D'on és aquesta fotografia, és de Gratallops ?

    ResponElimina
  2. Sí, és del Piró, una foto familiar que també utilitzem en la promo d'Arrels del Priorat.

    ResponElimina
  3. qui sap d'on venen les seves arrels pot projectar-se millor. Aquesta foto és una merevella !

    ResponElimina

 
Wine Blogger