dijous, 31 d’octubre del 2013

5ª Festa del Vin Blanc

Aquest proper 2 de Novembre, e la renovada Cartoixa d'Escala Dei, es celebra la cinquena edició d'aquesta festa que reivindica el "vin blanc", del que ja hem parlat en apunts anteriors d'aquest mateix blog.

En aquesta edició, a part de presentar-se aquest producte i fer-se una mostra de cuina amb aquest vi tant i tant peculiar.

Per altra banda, hi haurà una mostra de vins tranquils de La Morera del Montsant i Escala Dei, i una mostra de vins dolços i rancis de la comarca. Allí podrem trobar, per exemple, els rancis d'Arrels del Priorat.

Per la tarda es farà, a la Sala d’Audiovisuals de la Cartoixa, la projecció d’un documental de TV3 titulat “Els vins dolços i rancis”, emès dins el programa “L’esperit del vi” del Canal 33 l’any 2003. Tot seguit, hi haurà una presentació de diverses “Experiències en la producció i comercialització del vin blanc i els vins dolços i rancis”, moderat pel Sr. Toni Alcover, President de la DOQ Priorat, i amb la participació del Sr. Jordi Vidal, de La Conreria d’Scala Dei, Sr. Jaume Balaguer, del Celler Arrels del Priorat de Gratallops, la Sra. Noemí Poquet, del Celler Molí de Rué de Vinebre, el Sr. Antoni Roig, del Celler Mas Llunes, vinyes i Celler, de Vilajuïga (Garriguella).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger