divendres, 26 de juliol del 2013

Cartavi 2013 i promoció del vi català


Un any més s'ha posat en marxa el concurs de cartes de vins de restaurants CARTAVI. Des de l'any passat, aquest concurs va abandonar el model amb el que havia arrancat d'un jurat, per fer-lo més obert al públic en general. Ara són els navegants de la web els que poden escollir quin restaurant voten com a restaurant amb la millor carta de vins on sigui present i ben representat el vi català.
Per a nosaltres, que tant a nivell de Bonviure com a nivell de Restaurant Piró sempre hem apostat pel vi del territori, aquesta corrent que hi ha ara no és nova, però ens agrada veure que sorgeixen iniciatives com aquesta, o com el recent concurs de vins catalans, o com la Guia dels Vins de Catalunya.
Aquesta setmana, per exemple, un client ens va felicitar per la carta de vins que tenim, per com està distribuida, per la informació que aporta i per la gran oferta de vins DOQ Priorat (150) i DO Montsant (30).
El proper febrer el Restaurant Piró farà 25 anys, i ara recordo la primera carta de vins, on teniem 25 vins DO Priorat, 10 vins de la llavors anomenada DO Tarragona Subzona Falset, caves i el Raimat Abadia de fora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger