dimecres, 1 de maig del 2013

Presentació del Club de Tast del Castell del Vi

El Sebastiano preparant la seva intervenció.

Ahir, en l'àmbit dels actes previs a la 18ª fira del Vi de Falset, es va dur a terme l'acte de presentació del Club de Tast del Vi del Castell del Vi de Falset.
L'acte, al que van assistir unes 30 persones, va començar amb la presentació del llibre "Més enllà del vi_DOQ Priorat", que correré a càrrec del seu coautor Sebastiano Alba, i en el que aquest periodista va voler rendir un homenatge pòstum a el recentment desaparegut Miguel Perez Cerrada, oferint un tast dels vins "Formigues de Vellut", "Galena" i "Clos Galena", comentat pel seu enòleg.

La Lidia donant els darrers retocs.

L'anfitriona de l'acte, la Lidia, va presentar a continuació quatre petits cellers en el marc del tast "El Petits són Grans", i representants de cadascun d'aquests cellers va explicar el seu projecte, per posteriorment passar al tast dels seus vins.
Els Amics del Gobe, representats pel Blai Ferrer, el Magí Batllevell i l'Adrià Perez van enamorar els assitents amb una història plena de tendresa, d'amistat i que és la que dona origen al seu vi Gobe.

Amics del Gobe

Després el Pere, del Celler Escoda Pellejà i l'Estephan que representava el Celler Noguerals, van explicar la seva visió del Priorat i com treballaven a casa seva.
Per acabar, es va presentar el Celler Balaguer i Cabré, que va sorprendre als assistents amb la seva filosofia: "Una vinya, una varieta, un vi". 

Jaume Balaguer Presentant Celler Balaguer i Cabré
 (Foto cedida per Magí Batllevell)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger