diumenge, 1 de gener del 2012

Adeu 2011

Queden poques hores d'aquest 2011 que ens ha dut tants i tants mals de caps. Un any que en molts casos ha tingut més gust a vinagre que a vi del bo. Aqui un petit resum

Gener: El 4 de Gener, Mohamed Bouazizi va morir, després de cremar-se a lo bonzo, i aquest és el punt de partida de l'anomenada Primavera Àrab. Per començar, un bon Empordà per oblidar.
Febrer: Al rescat d'Irlanda. In traguet de Pla de Bages que cada cop ho veig més negre.
Març: El dia 11 va ser el tsunami del Japó. Un vi rosat del Penedès i ja en van tres.
Abril: Portugal demana que la rescatin.Un vinet DO Catalunya que la cosa es complica.
Maig: El dia 21 de Maig s'havia d'acabar el món. S'ha de ser inútil, si preveus el final del món, doncs dona temps per amortitzar la nova, per adinerar-la, i per tal que no es puguin riure de tu la resta dels teus dies. Aquí suggereixo un blanc de costers del Segre.
Juny: Els grecs aproven ajustaments per mirar de salvar el que els polítics han dut a la misseria, Un blanc d'Alella a la salut dels pobres grecs que la pasaran "pusa", i ja sabeu que "Cuando veas las barbas del vecino afaitar, pon las tuyas a remojar".
Juliol: Doble atemptat a Noruega. No hi ha paraules per dir el que penso d'aquest individu. Un blanc de garnatxa de la Terra Alta
Agost: Reformen la constitución Española per posar-hi el tope de dèficit. S'ajunten un parell de personatges, i sense preguntar a ningú, modifiquen la Carta Magna, cosa que nomès uns mesos abans semblava un sacrilegi, i era del tot impossible. Un  blanc Tarragona per oblidar tanta barra.
Setembre: El 7 de Setembre el capità Don Spindler va salvar una nena a Indiana. No és una noticia global, però em sembla molt bona. Una copeta de trepat de la Conca de Barberà.
Octubre: La Mort d'Steve Jobbs marca aquest mes. Bé, nomès era un home, però sembla que aquest "pàjaru" era un model a seguir. A tot això, en un reportatge vaig veure, que els que el coneixien deien que era un personatge que no es rentava, que era un explotador. Un Montsant a la seva salut.
Novembre: Adéu a Berlusconi. Ja no tenim al Bush, tampoc a l'Aznar, i ara plega un altre impresentable. Això s'ha de cedlebrar amb un vi de la meva terra, un bon Priorat.
Desembre: BON NADAL I BONES RETALLADES. Un cava reserva de la DO Cava per agafar la darrera turca de l'any

Adeu per sempre més!!!!

2 comentaris:

  1. Esta muy bien el blog, no lo conocía hasta ahora, me pasaré más a menudo a leerlo. Aprovecho para felicitarte el 2012, un saludo!!

    ResponElimina
  2. Hola David,

    Muchas gracias por tu comentario. Te deseo un buen año y buenos vinos para hacerlo más llevadero.

    Un abrazo!!!

    ResponElimina

 
Wine Blogger