diumenge, 14 de març de 2010

Tast 4 cellers 4 pobles

Aquest dissabte, després de les nevades, varem fer un dels tastos que organitzam a mida pels nostres amics i clients.
En aquest cas es tractava de tastar quatre vins de quatre petits cellers de diferents pobles. Com és costum, varem començar per visitar un dels cellers, amb tota l'explicació sobre com es fa el vi, i una breu introducció històrica al que és el Priorat i de resquitlló, el Montsant. Varem tenir ocació de tastar dos vins que estan apunt d'anar a les botes, i veure com una garnatxa conreada a 300 metres no té res a veure amb una altre plantada a 700 metres.
Després, cap a les vinyes a veure diferents tipus de plantacions, i gaudir del paisatge únic del Priorat.
Però el tast, en el que varem provar Les Pardelasses, Bujorn, La Guinardera i Prior Pons, va ser el millor, varem veure la diferencia que aporten les varietats de raïm, així com la tipicitat de cada un dels pobles. Per obrir aquest tast, un petit tast de copes, en el que varem veure perquè utilitzema copa Riedel Syrah per tastar els nostres vins.
La Festa va acabar amb un dinar al Restaurant Piró, i per amenitzar les menges, Clos Mogador 2007, amb la seva mitja hora de decantació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger