dissabte, 15 de juny del 2024

S'acosta el Gratapride

Els cellers de Gratallops organitzen aquest 29 de Juny, Dia de l'Orgull, el que es reivindica com el dia de l'orgull des del món del vi i que han anomenat GrataPride.

Es tracta d'un dia en que omplirà Gratallops d'activitats diverses, i que ja el dia abans obrirà foc amb un tast anomenat "Vins canviar de voreva", on es jugarà amb maridatges sorprenents.

El dia 29 es farà un maridatge literari, contacontes, música, taula rodona i moltes activitats més, entre la que destaca el Tast als Cellers, on els participants podran recorre la vila visitant els cellers participants i els cellers acollits en les instal·lacions dels primers.

Destacable el pregó a càrrec de Judith Juanhuix, doctora en física per la Universitat Autònoma de Barcelona i científica del sincrotró ALBA, activista trans catalana.

Serà un dia per donar visibilitat i suport a les persones LGTBIQ+ del Priorat i, per altra banda, donar a conèixer els vins de Gratallops als visitants que vindran a passar el cap de setmana a casa nostra.

Us esperen més detalls sobre la festa GrataPride

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger