dissabte, 4 de maig del 2024

Avui tastem Lo Blanc

Avui tastem un bé escàs, un d'aquestes petites joies a les que només uns pocs tenim accés, docs es tracta d'una producció d'unes 1000 ampolles del Celler Lo de La Vilella Baixa. En aquest petit celler, el Paco elabora diferents vins, amb produccions molt limitades, vins que no et deixen indiferent, sense pretensions, però amb caràcter i tipicitat.

De cupatge de Garnatxa Blanca, Macabeu i Pedro Ximenis, tastem un vi directe, sense maquillatges. De color brillant i clar, amb un nas molt fresc, floral, flors blanques i tocs anisats. En boca és lleuger, amb bona acidesa, llarg i d'entrada fina, sense discordances i rodó.

Un vi honest, que t'enganxa des del primer glop, i que és ideal per peix, arrossos o simplement per prendre a la fresca en una terrassa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger