divendres, 31 de març del 2017

Jornadas Comiqueras: Còmics, Solidaritat i vins

Com l'any passat, en col·laboració amb SD Distribuciones hem organitzat un tast de còmics amb vins, que aquest any va ser amb els autors:  Thierry Gioux, Frédéric Genêt i Jigounov.

Foto cedida per Las Jornadas Comiqueras

Però els que em coneixeu ja sabeu que sóc molt matiner, i vaig aprofitar que havia arribat una hora i mitja abans per assistir a la presentació del còmic "Vidas ocupadas" del dibuixant José Pablo Garcíafruit d'un encàrrec ONG "Acción contra el hambre". Espectacular narració del que està passant a Palestina fruit d'na visita intensíva de 10 dies amb la gent d'aquesta organització. Un còmic que podriem considerar periodisme gràfic, però que fuig del dramatisme.

Foto cedida per Las Jornadas Comiqueras

Per acabar, tast amb sessió de firmes dels autors i tast dels vins Trepat 2015 de Carles Andreu que haviem armonitzat amb Alpha, del dibuixant Jigounov, Clònic Àmfora 2015 del Celler Cedó Anguera armonitzat amb Houteville House de Thierry Gioux i Lluna Vella 2013 del Celler Balaguer i Cabré que va ser el company de viatge de Samurai del dibuixant Frédéric Genê-

Foto cedida per Las Jornadas Comiqueras

Moltes gràcies a tots, i especialment a FNAC, SD Distribuciones, els autors i altres que heu fet possible un tast inoblidable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger