dimarts, 22 de març del 2016

Un club de vins suec Munskänkarna tria el Priorat com a "Regió vitivinícola" del 2016


Aquest dissabte passat es va inaugurar oficial l’any "Regió vitivinícola de l’any 2016: Priorat-Montsant" a l’absis del Castell de Falset. En representació del Consell Regulador de la DO Montsant, la seva presidenta Pilar Just va fer un parlament en anglès per agrair aquesta oportunitat i destacar la importància d'aquesta distinció, i per part de la DOQ Priorat, amb l'absència del seu president, va ser el Ricard Rofes que va fer un parlament en català en la mateixa direcció

El club Munskänkarna s'ha tingut en compte criteris com la qualitat dels seus vins de les dues Denominacions d'Origen de la nostra comarca, així com l'aspecte relatiu a que és una destinació idònea pels seus socis i amants de l'enoturisme. La distinció del Priorat per part de Munskänkarna atorgarà gran visibilitat a la DO Montsant i a la DOQ Priorat entre els membres del club.

Una delegació del club va visitar la nostra comarca durant 3 dies en que va poder tastar vins i visitar cellers i vinyes, així com altres llocs d'interés. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger