diumenge, 17 de gener del 2016

Concert per a la mà esquerra

Ahir vaig tenir l'oportunitat d'assistir a la presentació de la novel·la  "Concert per a la mà esquerra" de Jesús Bonals a la Llibreria l'Odissea de Vilafranca del Penedès. L'autor, conegut pel llibre "Hem nedat a l'estany amb lluna plena" i amb el pseudònim de Raimon Esplugafreda, abandona la literatura juvenil per entrar de ple en la novel·la per adults, i amb estil de gran dificultat i a la vegada tant proper a una suposada senzillesa i amb un fons molt cult.


Sempre és agradable veure que un acte literari pot aplegar un grup nombrós de gent, i més quan aquest tastet del llibre el fa el mateix autor amb una introducció tant acurada, com la que fer el catedràtic Pere Martí Bertran.
Després, una lectura fantàstica a càrrec de l'Agustí Garcia, unes paraules de l'autor i una estona de debat literari que encara va fer-nos venir més ganes de llegir el llibre.

Moltes gràcies especialment als llibreters del nostre país per la feina que feu, i especialment en aquest cas, a la Llibreria l'Odissea

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger