dimarts, 1 de setembre de 2015

Tastant Ruella 2011



Es tracta d'una petita producció que té el seu origen en una parcel·la del Mas de Dalt del Celler Balaguer i Cabré, que amb només 1776 ampolles de pura garnatxa ens dona una visió diferent del Priorat.

Visualment es veu jove, de color viu, capa mitjana i de llàgrima lenta i marcada.

Tot i que és recomanable obrir-lo 10 minuts abans de servir-lo, és franc i tot seguit mostra roses,fruita fresca, figues i mentolats, per passar poc a poc a un punt més mineral amb xocolata i pebre entre d'altres espècies.

D'entrada fresca i vellutada, és net i sembla lleuger, però acaba essent llarg i amb un pel secant, però amb uns tanins i una acidesa molt ben integrats.

Sorprenent aquesta fruita i feminitat en un any tant sec i calent, però la garnatxa ja té aquestes coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger