dijous, 14 de novembre del 2013

Vi Novell 2013



Aquest cap de setmana es celebra la festa del "vi novell" al Celler del Masroig, un tradició que s'està recuperant, i a la que les institucions també volen donar-li empenta, celebrant-se aquest proper dilluns a la tarda al Palau de la Generalitat, la Diada del Vi Novell

La Diada del Vi Novell és un homenatge a la tradició vitivinícola, una rebuda al vi nou que ens donarà les primeres notes de com seran els vins de l’anyada. Al mateix temps, aquesta Diada serveix per promocionar un producte que és considerat aliment de la Dieta Mediterrània i per posicionar adequadament el seu consum en la vida social. En aquest acte, es poden tastar molts dels vins novells d'aquest any.


En els darrers anys, han aparegut molts vins novells; vins de l'Empordà, de Tarragona, de Montsant, etc..., i se'ns dubte el del Celler del Masroig és un dels més reconeguts, però al Bonviure, aquest any, hem apostat per un vi novell nou, que ha tret el nostre amic Xavi del Celler Cedó Anguera. L'Anexe Novell 2013 és un vi d'Ull de llebre i una mica de Syrah, fresc, amb un nas molt juganer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger