diumenge, 21 de juliol del 2024

La Caseta del Piró

Posem en marxa un nou allotjament d'ús turístic a Gratallops,  la Caseta del Piró, molt prop de la nostra botiga Bonviure i a només 150 metres de la piscina municipal.

Una casa acollidora amb dos dormitoris dobles i un d'individual, amb terrassa i un pati interior ideal per sopar i fer petar la xerrada els vespres d'estiu.


Al cor de Gratallops, es tracta d'un allotjament ideal per una família que vingui a gaudir de l'oferta d'entorn de la nostra comarca o per aquells amants del vi que vulguin submergir-se en el món del vi, amb 28 cellers a la vila, entre el que es troba el Celler Balaguer i Cabré, també de la nostra família.


Ideal per desconnectar, gaudir de la lectura i de la tranquil·litat i acolliment del seu menjador i sala d'estar, o de tenir a menys d'un minut el forn de pa o l'Agrobotiga, el bar Flor de Maig, el Slate per fer uns vins o restaurants com Cellers de Gratallops o Les Figueres, també a tocar.

També és un punt de partida ideal per visitar la resta de viles de la nostra comarca i descobrir el llegat dels cartoixans a la Cartoixa d'Escala Dei, dels templers a Miravet, i el seu castell que domina el riu Ebre, o la visita imperdible al pintoresc poble de Siurana.


dimarts, 2 de juliol del 2024

Orgull Gratallopí!!!!

Aquest dissabte s'ha celebrat la Gratapride, la primera Wine Pride del Priorat, i en aquest apunt us en volem fer cinc cèntims del que sense cap mena de dubte ha estat una gran iniciativa que crec que ha vingut per quedar-se.

I en primer lloc vull dir que sentim orgull, però orgull dels veïns i veïnes de la nostra vila, que van animar-se a penjar la bandera LGTBIQ+ i fer que aquesta iniciativa hagi estat tot un èxit.

Bonviure va ser el punt de trobada dels visitants per comprar les entrades, i gent vinguda de indrets molt diferents van poder recollir la copa pel tast, el passaport Grataflag, un barret de la DOQ Priorat i un ventall

Ahir, dia 29, va estar un dia ple d'activitats de tota mena, amb un Conta-contes per la canalla a càrrec de la Gal·la Rouge a Clos Figueres, un maridatge literari i una taula rodona molt participada a Clos Pachem en que s'abordava la problemàtica del col·lectiu LGTBIQ+ en el món rural. Una festa que ja s'havia iniciat el dia anterior amb el "Tast de vins de l'altra vorera"

La tarda va començar amb el pregó a càrrec de la investigadora Judith Juanhuix a la terrassa del Slate Winebar, per tot seguit donar pas al "Tast de vins als Cellers", en que el poble es va omplir de gent que tot passejant anaven visitant els diferents cellers participants, bé fos al propi celler, bé en altres cellers que els vàrem acollir, pel cas de cellers que no són de dins de la vila.

Per acabar, de la mà de Festival Terrer vàrem tenir la fantàstica actuació de Gregotechno amb la seva proposta de cant gregorià amb fusió amb la música tecno a Cal Llop i la Nigth Pride amb música, tapes i vins a Clos Figueres.

 
Wine Blogger