Aquest nou format està molt ben pensat, i substitueix l'antic, on eren els restaurants els que es postulaven al premi. La idea d'aquest concurs és premiar aquells restaurants que tenen una carta de vins amb una especial sensibilitat pels vins catalans.
Des d'aquest apunt volem animar-vos a participar-hi, i si s'escau, proposar el Restaurant Piró, doncs pensem que la nostra proposta s'ajusta al que demanen.
Criteris de valoració:Per adjudicar els premis, el jurat tindrà en compte els següents criteris de valoració:
1.- Nombre de vots atorgats al Restaurant finalista (1 punt)
2.- Consideració del tractament del restaurant envers els vins catalans excel•lent (3 punts)
3.- Consideració del tractament del restaurant envers els vins catalans molt bo (2 punts)
4.- Consideració del tractament del restaurant envers els vins catalans bo (1 punt)
5.- Tenir vi català com a vi de la casa o recomanat català
6.- Oferir vi a copes
7.- El sommelier o cambrer aconsellen o recomanen vi català
8.- A la carta de vins predominen els vins catalans
9.- La carta és exclusivament de vins catalans
10.- Els vins catalans es troben ordenats a la carta per Denominacions d’Origen Protegides
11.- Hi ha una definició explicativa de cada DOP catalana
12.- Té una carta de vins amb disseny
13.- Les condicions de conservació dels vins és adequada
14.- Les copes pel servei dels vins són escaients
11.- Hi ha una definició explicativa de cada DOP catalana
12.- Té una carta de vins amb disseny
13.- Les condicions de conservació dels vins és adequada
14.- Les copes pel servei dels vins són escaients
Animeu-vos!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada