divendres, 21 d’agost del 2009

Art al Priorat

En aquest apunt voldria parlar, no de l'art del vi, si no d'altres tipus d'art. Potser heu notar que he afegit dos referencies a "Art del Priorat" a la part dreta del blog, i és que crec que en una comarca com el Priorat, que demostrem una sensibilitat tant gran per l'art de fer vi i del bon menjar, no seria lògic que deixesim de banda l'art.

El primer dels dos enllaços és al pintor Balaguer, que és fill de Gratallops, i que té un prestigi internacinal dintre dels cercles de pintura realista. Us recomano que si teniu ocasió, aneu a alguna de les seves exposicions individual o colectiva.

El segon, té a veure amb quelcom més global, i es tracta d'una iniciativa que ja fa uns anys que dura, i que aposta pel Priorat com espai d'art contemporani, amb iniciatives tant disparells, com concerts, exposicions, performances, debats, etc...
L'altre dia, parlant amb un dels que porta aquesta moguda, varem fer un paral·lelisme entre art i vins, que trobo molt interesant, i que era el següent: El "vin de negoce", que diuen els francesos, seria l'equivalent a l'art de consum i més comercial, i el vi de "terroir", equivaldria a iniciatives més atrevides, que busquen el seu espai, com seria el aquesta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger