divendres, 20 de novembre del 2015

Ja tenim l'oli nou

Ja tenim l'oli d'aquesta collita al Bonviure.

Es tracta d'un oli de molt bona qualitat, i que si el temps aguanta fins que s'acabi la recol·lecció, tot i no haver-ne molta quantitat, sí que és veritat que el gust s'ho val.

I per encetar la temporada aclarirem uns quants conceptes que moltes vegades els nostres clients pregunten quan ens visiten.

Oli Verge Extra: Aquest és el qualificatiu que reben els olis de oliva de més qualitat. A més a més de ser obtingut per procediments exclusivament mecànics i garanteix que les olives emprades són les de més qualitat i amb una acidesa per sota dels 0,4º, tot i que sovint no arriba als 0,2º. Són els olis ideals pel consum humà i els que contenen les qualitats gastronòmiques i saludables més notables.

Oli Verge: A l'igual que l'oli d'oliva verge extra, és obtingut exclusivament per procediments mecànics (premsa), però a diferència de l'oli extra, no es garanteix que les olives són de la millor qualitat. Les acideses d'aquests olis sovint són una mica més altes que les dels olis verge extra.

Oli Refinat: Amb la sansa resultant de l'elaboració dels dos anteriors, i mitjançant procediments químics, que s'encapçala amb una mica d'oli Verge o Verge Extra per tal que tingui aroma.


A Bonviure recomanem i només venem l'oli d'oliva Verge Extra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger