diumenge, 2 d’abril del 2023

Avui tastem Los Torrents de Celler Passanau

Avui ens en anem a La Morera del Montsant, a un dels cellers històrics de la nostra DOQ Priorat, el Celler Passanau, i concretament tastem el seu vi del paratge Los Torrents. Paratge situat als laterals d’un petit torrent amb vinyes de Garnatxa i Carinyena de més de 20 anys, plantades en terrasses.  La primera anyada va ser a 2012 i ell cupatge d’aquest vi és la que cada any ofereix aquest paratge, si bé sol tenir una proporció similar de cada varietat, de 60 vs. 40.

Després de la fermentació, es fa un envelliment de 16 mesos en bótes de roure francès i americà, per posteriorment embotellar sense filtrar.

Es un vi intens i amb un potencial digne de seduir el més exigent. Color picota intens de capa molt alta. En nas es mostra un ventall d'aromes que van des de la fruita lleugerament madura (mora, grosella, cirera negra) als tocs torrat, un toc fumat, mineral i espècies. En boca és elegant, ampli amb bona frescor que el fa més àgil, un taní llaminer i saborós, equilibrat i llarg. Records de fruita.

Un gran vi que ja podeu trobar a la nostra botiga!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
Wine Blogger